montaj
montaj

press to zoom
montaj
montaj

press to zoom
montaj
montaj

press to zoom
1/5

Reparatii & Montaj

Echipa noastra de profesionisti asigura montaj si reparatii de cea mai buna calitate pentru sisteme de aer conditionat la domiciliu sau la sediu in Municipiul Bucuresti si Judetul Ilfov! 

Montajul aerului conditionat de realizeaza dupa cum urmeaza: se stabileste pozitia de montare de comun acord cu proprietarul, se fixeaza clipsurile interne, se strapunge peretele cu o carota speciala, se fixeaza suportii exteriori, se racordeaza traseul frigorific, se monteaza unitatea interna + cea externa, se videaza traseul si se porneste aparatul.

Finisajele nu sunt incluse in montajul standard!

Suntem rapizi si punctuali! Indiferent de problema nu ezitati sa ne contactati, oferim ajutor in orice anotimp folosind materiale de calitate superioara! 
Suntem montatori certificati al fiecarei marci de varf de pe piata de aer conditionat. Acestea includ producatorii Samsung, Bosch, BEKO, Vortex, Mitsubishi, Gree Midea, Hitachi si Fujitsu etc.
Recomandam o revizie aerului conditionat o data pe an, prin acest lucru prevenim aparitia defectiunilor ce pot genera costuri substantiale.
 
O revizie ca la carte cuprinde:
 
  • Curatarea filtrelor aerului conditionat pentru a inlatura mirosurile neplacuta si praful
  • Curatarea turbinei aerului conditionat. Fiind incarcata de mizerie puterea de ventilatie poate scadea cauzand arderea motorului
  • Verificarea cantitatii de freon din instalatie
  • Verificarea compresiei motorului din exterior
  • Spalarea tavitei de colectare a drenajului
  • Curatarea si dezinfectarea bateriei de condensare
  • Verificarea functionarii in parametrii a principalelor componente ale unitatii interioare (vaporizator, ventilator, motor palete baleiaj, contacte electrice, sistem drenaj condens)
  • Verificare parametrii de functionare unitate externa (presiuni de functionare, consum compressor, consum ventilator)
mentenanta
mentenanta

press to zoom
mentenanta
mentenanta

press to zoom
mentenanta
mentenanta

press to zoom
1/6

Igienizare & Revizie

Trucuri Pentru Aparatul de Aer Conditionat ❄ 🔥

 1.  Monteaza un Aparat cu consum redus de energie electrica
2.  Care este temperatura optima pentru aerul conditionat? 🌡
Dupa standardele internationale, se recomanda ca temperatura setata pentru aerul conditionat sa nu fie sub 25° de grade. Asa ca nu o mai seta la 18° grade, pentru ca o sa consumi mai mult curent.
3.  Trage perdelele si draperiile 🌞
Daca nu este nimeni in camera, sau cand esti plecat de acasa, este mai bine sa tii perdelele si draperiile trase ziua.
Cand este posibil, amana activitatile care produc caldura, cum sunt prajitul sau coptul la aragaz. Cand sunt zile foarte calde, amana-le pentru seara.
4.  Foloseste un dezumidificator 💦
Cand oamenii spun ca nu este de vina caldura, e de vina umiditatea, au dreptate. Daca ai un dezumidificator, porneste-l cand este foarte cald.
5.  Curata aparatul de aer conditionat 
Atunci cand folosesti aerul conditionat, verifica filtrele in fiecare luna, si curata-le daca este nevoie. Si arunca o privire si la tavita de condens din interiorul splitului. 
Sterge-o cu o carpa sau cu un burete umed. Asta va ajuta condensul sa se scurga mai bine, si previne aparitia mucegaiului.
Cand ai filtrele murdare la aerul conditionat poti consuma cu 10 – 15% mai mult curent. Si durata de viata a aparatului scade.
6.  Schimba aerul conditionat daca este vechi 🆕
Daca aparatul tau de aer conditionat este mai vechi de 10 ani, sau daca se defecteaza foarte des, este timpul pentru un upgrade. 
Schimba aparatul de aer conditionat. Cauta aparate care au eficienta ridicata si consum mic. Verifica preturile la magazinele online si citeste review-urile utilizatorilor. 


‼Dar nu amana pana la vara, pentru ca in sezonul cald, firmele care fac montaj de aer conditionat sunt de obicei foarte aglomerate‼

0766477261

wapp.png

0721025014

wapp.png